Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Jeg tilbyr

Solistoppdrag

Jeg tilbyr solistoppdrag med korps, orkestre og andre typer ensembler i ulike sammenhenger (festkonserter, av meg som solist i bryllup, begravelser mm). Jeg har en stor spennvidde i repertoaret mitt fra folketoner, klassisk musikk, improvisasjon til dagens samtidsmusikk. I tillegg til euphonium tar jeg engasjementer på trombone, tenorhorn, ventilbasun og basstrompet.

Simple Gifts, arr. Copland

Mozart fagottkonsert sats 1

Mozart fagottkonsert sats 2

Pianist: Per Arne Frantzen

«Bydlo» fra Bilder fra en utstilling, Mussorgsky/Bychkov, med Oslo Filharmonien

Samspill og kammermusikk

Jeg spiller med symfoniorkestre, korps og ensembler, påtar meg engasjement lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Janáček sin venstrehåndskonsert

Et opptak med Bergen Filharmonien, Janáček sin venstrehåndskonsert for Piano og Kammerensemble. Solist: Jean-Efflam Bavouzet. Dirigent: Edward Gardner

Royal Albert Hall med Oslo-filharmonienRoyal Albert Hall med Oslo Filharmonien

Dirigering

Jeg leder ensembler, korps og orkester. Jeg har studert direksjon med en rekke kjente dirigenter og har hatt oppdrag helt fra 1980-tallet. Jeg påtar meg varierte konsertoppdrag, konkurranser og har jobbet med en rekke solister. I tillegg arrangerer jeg mye musikk og komponerer for ulike grupper og ensembler.

Hans Andreas Kjølberg - dirigent

Undervisning

Jeg er førsteamanuensis og hovedinstrumentlærer for euphoniumstudentene ved Norges Musikkhøgskole. Har også lang erfaring med undervisning ved konservatorier både i Norge og Sverige, kommunale kulturskoler, videregående skoler og korps i det frivillige musikklivet.

Har skrevet lærerboken «Jeg er Musikk», som fokuserer på de musikalske erfaringene vi allerede har med oss, helt fra vår oppvekst og tidlige barndom.

Del denne siden med andre!

Logg inn